Home | Gastenboek | Roodbootje | Alle andere weken | Linke boel |
Roodharigen | Pieterpad | Op straat | Filmpjes | Bemmel en omstreken |
Week 20-2014 11-5 Vandaag een fijne moederdag gehad. Ik was door de kinderen uitgenodigd mee te gaan brunchen. Die brunch was inclusief een mierzoet toetjes buffet. Gek dat je dat nu na een aantal weken suikervrij zo ervaart. Ter compensatie neem ik 's avonds alleen maar een glas vers geperst appelsap en een bakje yoghurt met wat muesli, walnoten en kaneel. 12-5 Heerlijk sapje van druiven, sinaasappel en appel. 13-5 Verrassend leuke combinatie van de bloemen nu ze open zijn. Ranonkels, duizendschoon, chrysanten en eucalyptusblad. Sapje van 2 rode bieten, 2 sinaasappels, 2 wortels, stukje gember en kurkuma (Gòh, wat zal ik gezond worden). 15-5 Lunch: Gebakken eitje, met kaas en tomaten op twee sneetjes zuurdesembrood en een shake van 2 kiwi's, handje bosvruchten (diepvries), beetje volle yoghurt en een beetje biologische sap. Die sap maak ik nu altijd zelf met de slowjuicer maar om het ook een dagje te kunnen bewaren had ik een glazen fles nodig en daarvoor kocht ik een biologisch sapje in de winkel. |